• La Paisible
 • La Paisible
 • La Paisible
 • La Paisible
 • La Paisible

La Paisible

Rue de Rouvroy 8 - 6670 Steinbach

informatie
  Informatie over La Paisible

  Voorzieningen in het Paisible

  Gebied

  400

  Kamers

  4

  Badkamers

  2

  Bouwjaar

  1820

  Parkeren

  Aan de voorzijde

  La Paisible

  Het huis staat helemaal weggedoken in het groen, op 5 minuten van Luxemburg en op enkele kilometers van Gouvy in de Belgische Ardennen, in het dorpje Steinbach, ver van het hectische leven van de grootstad. Het heeft zijn authentieke karakter weten te behouden en is ideaal om te herbronnen in een volmaakt rustige en idyllische omgeving. Dit vakantiehuis zal u verleiden met zijn comfort en de vele edele materialen waarmee het werd gebouwd, zoals hout en arduin. Informatie over bezienswaardigheden in de omgeving vindt u ook op de websites van de VVV-kantoren van Houffalize, Vielsalm en Bastogne (Bastenaken). Geniet ook van het terras met barbecue, of nestel u voor de tv met satellietverbinding.

  Rust en kalmte

  Verwarm u aan de houtkachels na te hebben genoten van de natuurpracht in de omgeving.

  Ruime kamers

  La Paisible kan tot 14 personen huisvesten en is voorzien van al het nodige voor moeders met baby's.

  Schitterende landschappen

  Er vertrekken een heleboel wandelpaden vanuit de het vakantiehuis. Er is een langlaufpiste in Gouvy (5km) en er zijn verschillende skipistes op de Baraque Fraiture (25km).

  Activiteiten in de streek

  Vielsalm (20km) is rijk aan musea en architecturale bezienswaardigheden om met het hele gezin te bezoeken. Tijdens de zomermaanden kunt u in het domein "Lac de Cherapont" in alle rust gaan baden, vissen of petanquen, en het domein heeft zelfs een dierenpark.
  Contact